AS 202 ; Bachelor in Science (Hons) Chemistry


Bismillahirrhmanirrahim -

Okay,Im back to continue my story for my degree intake. Kali ni, kita campur bm dan bi okay. Sebab ramai email, request, bm. Hahahaha, patik minta maaf. Kadang-kadang jari jemari tak boleh resist nak type bi. Okay, sebelum dikecam dari netizen, mengenai kos degree yang saya ambil ni, memandangkan saya tulis dalam entry sebelum ni, bahawa saya tidak menggalakkan anda mengambil degree kimia/biology. I know, and I admit, saya sendiri cakap gitu. Tapi dah rezeki saya nak dapat kos ni sambung degree. Nak buat macam mana. Nanti korang kalau nak ambil lain, itu korang punya cerita. So far, I've got no idea at all about this course, but because I've basic chemistry from my dip science, so I think, let's give it a try huh ? Why not ?

Share This Post :

Diploma Sains Gunaan UiTM Jengka


Bismillahirrahmanirrahim -

Okay guys, welcome back for my new entry. Sekarang ni tengah kecoh dengan penerapan UiTM *dihatiku intake 2017/2018 for degree. Sekarang saya tak nak bincang dalam, apa kos yang saya nak ambil, aku sekarang dalam keadaan yang desperate amat untuk bercerita tentang kekusutan yang sedang melanda hidup saya dalam seminggu ini. Please keep on reading, terutama kepada pelajar SPM, sebab saya nak buka minda awak semua luas-luas tentang future awak. Saya nak menyesal dah terlambat, bahkan hidup perlu diteruskan. Tapi tak bermakna masih terlambat untuk saya berkongsi sedikit pengetahuan kepada semua candidates SPM di luar sana, yang bakal menjadi calon SPM atau tidak. Saya cuma nak awak baca santai entry ini, jangan stressed/depressed tiba-tiba pulak !

Share This Post :

Which one do you prefer the most; Reading or Writing ?


Bismillahirrahmanirrahim -

Hellllo guys, welcome back for my new entry. Unfortunately, Iam not going to continue with Kitab Terfaktab book review, cause I just wanna share with you guys, how much I love reading and writing at the same time for the past few years until this moment. I guess thats the reason why I can't leave this blogging world, huh ? Its okay, Iam going to make a short entry about this *I hope so :')) cause I love talking nonsense (nagging), lol


Share This Post :